Авион "Туркиш eрлајнза" преусмерен у Београд, није пронађена експлозивна направа

Са Аеродрома "Никола Тесла" око 14.30 авион "Туркиш ерлајнза" полетео је за Лондон. Тај авион је претходно преусмерен у Србију, пошто је у њему пронађен мобилни телефон непознатог власника. У авиону нису пронађени никакви трагови који указују на експлозивну направу.

Турска авио-компанија "Туркиш ерлајнз" саопштила је да је реч о авиону типа "боинг 777/300ЕР", са 300 путника, на лету ТК1979.

По завршетку безбедносне провере, нису пронађени никакви разлози за сумњу и након што је завршено укрцавање путника, лет је настављен ка оригиналној дестинацији, Лондону, невела је та авио-компанија.

Агенција АП јавила је претходно да је специјализована екипа прегледала авион и испитала електронски уређај (мобилни телефон или таблет), после чега је дозвољено поновно укрцавање путника и наставак лета за Лондон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи