Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, nakon objave video-snimka u kojem se tokom razgovora o iznudi novca čuje i glas šefice Specijalnog tužilaštva, poručio je da "istraga mora da otkrije sve detalje".

Zoran Zaev je na svom Fejsbuk profilu napisao da "svako mora da odgovara za svoje postupke" i da "građani zaslužuju pravdu".

Šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva, nakon objavljivanja video-snimka o iznudi novca u kojem se čuje i njen glas, izjavila je da je "frapirana zbog toga što se njeni postupci kao tužioca dovode u korelaciju sa slučajem "Reket".

Italijanski portal "Verita" je danas objavio novi video-snimak, u kojem se tokom telefonskog razgovora šoumena Bojana Jovanovskog - poznatog kao Boki 13, i skopskog biznismena Jordana Kamčeva, čuje glas Katice Janeve.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво