Todorić: Idem na izbore 

Prvo jutro nakon izlaska iz zatvora "Remetinca", Ivica Todorić, osumnjičeni bivši vlasnik "Agrokora", posetio je frizera, a novinari su ga snimili i kako hrani golubove.

Todorić je otišao u frizerski salon u zagrebačkoj Bauerovoj ulici, prenosi Kliks.

"Vratio sam se na 'staru-novu' frizuru. Za garanciju mi je pomoglo puno ljudi, sami su se javljali. Nije fer da sad govorim, sve će se znati. Osvojiću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način, idem na izbore", rekao je Todorić za hrvatski portal 24 sata.

Krajem iduće godine, u Hrvatskoj se održavaju predsednički izbori. Pre njih na redu su evropski izbori, a 2020. su parlamentarni.

Bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić položio je kauciju od milion evra kako bi izašao iz istražnog zatvora. 

Uz polaganje pasoša, Todorić na slobodi bez sudskog odobrenja neće smeti da napušta Zagreb, svoje mesto prebivališta. 

Todorić je zajedno sa svojim sinovima Ivanom i Antom, ali i dvanaestoro "Agrokorovih" menadžera i revizora, osumnjičen zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna iz "Agrokora".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво