Ambasada SAD u Crnoj Gori nastavlja sa radom posle incidenta

Američka ambasada u Podgorici, na koju je u noći između srede i četvrtka bačena bomba, saopštila je da nastavlja sa radom i da će konzularne usluge biti dostupne od ponedeljka.

"Ambasada u Podgorici nastavlja sa uobičajenim radom nakon jučerašnjeg incidenta", navodi se na Fejsbuk nalogu američke ambasade u Crnoj Gori.

Ambasada je zahvalnost na podršci izrazila Vladi Crne Gore, političkim partijama, predstavnicima civilnog društva, medijima, diplomatskoj zajednici i svim partnerima i prijateljima u Crnoj Gori i širom sveta.

"Konzularne usluge će biti dostupne od ponedeljka. Kolege iz Konzularnog odeljenja kontaktiraju sve koji su imali zakazane intervjue za vize da bi odredili nove termine", navode iz ambasade.

U noći između srede i četvrtka u dvorište američke ambasade bacio je bombu Dalibor Jauković, koji je izgubio život u eksploziji druge bombe.

Inače, na zgradi američke ambasade nije pričinjena materijalna šteta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво