Radončić: Revizija tužbe se tiče Miloševićevog režima

Lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić rekao je da se odluka o pokretanju revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije ne tiče srpskog naroda, već Miloševićevog režima.

"To je pravo koje naša zemlja, odnosno žrtve trebaju iskoristiti. To se ne tiče srpskog naroda, to se tiče Miloševićevog režima. U tom smislu mi očekujemo da Sud radi svoj posao", rekao je Radončić, preneo je Avaz.

Dodao je i da je odluka o pokretanju revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije na jučerašenjem savetovanju u Sarajevu bila jednoglasna.

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je najavio da će sledeće sedmice biti podnet zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid pred MSP u Hagu, tvrdeći da za to postoje novi dokazi, ali priznavši da je svestan da će ova odluka izazvati krizu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи