Izetbegović: Ne pretim ni Dodiku ni Srpskoj

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji je Miloradu Dodiku u četvrtak poručio da mora da se promeni ili će biti promenjen, kaže da ne preti nikome, pa tako ni Dodiku ni Republici Srpskoj.

Nakon što ga je Dodik upozorio da ne može da preti ni njemu ni Republici Srpskoj, Izetbegović kaže da ne preti ni njemu ni RS, ali prepoznaje da on postaje ozbiljan problem, a to mnogi prepoznaju.

"On vodi BiH i region u sukobe. Voleo bih da vidim da je promenio odnos i da poštuje ovu zemlju, ali i njen Ustavni sud", ističe Izetbegović.

Predsedavajući Predsedništva BiH smatra da bi Dodik trebalo za cilj da ima sigurnost i stabilnost, ali i prioritet da se, kako kaže, krene ka onome što građani BiH očekuju, a to je veće zapošljavanje i bavljenje ekonomskim temama, a ne populizmom.

Na pitanje novinara o današnjem hapšenju Alije Delimustafića i tvrdnje da je on blizak SDA, Izetbegović je te tvrdnje odbacio, kratko rekavši da je u SDA nekada bio i Fikret Abdić, kojeg su građani Velike Kladuše ove godine izabrali za svog načelnika.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво