Uništeni dronovi koji su se približavali ruskoj bazi u Siriji

Vazdušna odbrana ruske vojne baze "Hmejmim" u Siriji oborila je šest terorističkih dronova, saopštilo je sinoć rusko Ministarstvo odbrane.

Rusko ministarstvo je u saopštenju preciziralo da je šest dronova oko 20.10 po moskovskom vremenu primećeno kako se približava bazi "Hmejmim" iz pravca severozapada.

"Protivvazdušno oružje ruske baze uništilo je svih šest dronova na bezbednoj distanci", navodi se u saopštenju, koje je prenela agencija Tas.

U incidentu niko nije povređen, a nije pričinjena ni bilo kakva materijalna šteta, tako da baza nastavlja da funkcioniše po uobičajenom režimu, dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво