Navaljni možda otrovan

Jedan od lidera ruske opozicije Aleksej Navaljni možda je otrovan u pritvoru, izjavila je njegova dugogodišnja doktorka Anastasija Vasiljeva pošto ga je posetila u bolnici.

Anastasija Vasiljeva je rekla da je Navaljni otekao i da ima osip po licu, što bi moglo da odgovara hemijskom trovanju, prenosi AP.

Lekari koji su prethodno utvrdili da se radi o alergijskoj reakciji, odbili su da izvrše neophodna testiranja, istakla je Vasiljeva.

U međuvremenu je Navaljni pušten iz bolnice i vraćen u zatvor na odsluženje jednomesečne kazne, iako se njegova lekarka tome protivila. 

Istakla je da još uvek nije jasno šta je uzrokovalo pogoršanje njegovog zdravlja.

Navaljni izdržava jednomesečnu kaznu zbog poziva na nedozvoljene demonstracije. U nedelju je prebačen iz zatvora u bolnicu sa simptomima akutne alergije.

Navaljni je uhapšen nekoliko dana pre opozicionog protesta organizovanog u subotu, na kojem je uhapšeno gotovo 1.400 osoba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво