Tramp šalje poruku Kimu preko Muna

Američki predsednik Donald Tramp zamolio je južnokorejskog predsednika Mun Džae Ina da prenese lideru Severne Koreje Kim Džong Unu da ima njegovu naklonost.

"Poruka je da predsednik Tramp ima veoma pozitivan stav prema predsedniku Kimu i da mu je on drag", rekao je Mun novinarima u avionu na putu iz Argentine, gde se na samitu G20 između ostalih sastao i s Trampom.

Dodao je da ga je Tramp zamolio da prenese Kimu da želi da primeni preostali deo njihovog dogovora iz juna, a da će on ispuniti Kimove želje, prenosi Rojters.

Tramp je inače rekao da će se verovatno sastati sa severnokorejskim liderom u januaru ili februaru, što će biti njihov drugi susret.

"Slažemo se veoma dobro. Imamo dobar odnos", rekao je Tramp novinarima u avionu na povratku sa samita G20.

Tramp je dodao da će u nekom trenutku pozvati Kima u SAD.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво