Demonstracije imigranata u Španiji

Protesti na jugu Španije posle ubistva jednog imigranta. Uhapšena trojica Marokanaca osumnjičena za ubistvo.

Grupa imigranata demonstrirala je danas na jugu Španije nakon što je doseljenik iz Malija izboden nožem, saopštila je danas španska policija.

Demonstranti su zapalili nekoliko automobila, prodavnica i kontejnera u gradiću na jugu Španije.

Policija je navela da je Sega S. (24) kasno sinoć izboden nožem i da je jutros preminuo od posledica povreda. Policija je privela trojicu Marokanaca, osumnjičenih za ubistvo.

Posle tog ubistva, grupa imigranata se okupila u gradiću La Mohonera u južnoj pokrajini Almeriji i počela su neredi. Policija je tokom demonstracije privela dve osobe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво