Atlanta, avioni se dva puta vraćali zbog misteriozne buke

Avion američke kompanije "Delta erlajnz" koji je leteo iz Atlante za London dva puta se vraćao na aerodrom, saopštio je taj avioprevoznik, prenosi "Ej-Bi-Si njuz".

Navodi se da je avion sinoć u sedam sati po lokalnom vremenu prvi put poleteo sa Međunarodnog aerodoma "Hartsfild-Džekson" u Atlanti, ali se ubrzo potom vratio natrag pošto su piloti čuli misterioznu buku u letelici.

Putnici su potom prebačeni na drugi let, ali se i taj avion koji je poleteo malo posle ponoći takođe vratio i sleteo je u Atlantu oko sat i po vremena kasnije.

Portparol "Delte" kazao je "Ej-Bi-Si njuzu" da se avion u oba slučaja vraćao zbog lupanja koje se čulo, i pored toga što je na drugi let poslata i druga letelica.

Putnik Geret Hokins, koji je bio na oba leta, kazao je da se jako lupanje čulo na otprilike svakih 20 minuta.

"Delta" je smestila putnike u hotel i najavila novi let za večeras.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво