Hilari Klinton pozlilo na komemoraciji u Njujorku

Demokratskoj kandidatkinji na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton pozlilo je tokom komemoracije povodom obeležavanja 15 godina od terorističkih napada u Njujorku, pa je ranije otišla sa skupa, rekla je portparolka tima koji vodi njenu predizbornu kampanju. Lekari su dijagnostikovali da Klintonova ima upalu pluća, javlja "Si-En-En".

Portparolka tima Klintonove je rekla da je Hilari bilo "prevruće", pa je napustila komemoraciju povodom 15 godina od terorističkih napada u Njujorku. Kako je rečeno, Klintonova je otišla u stan svoje ćerke Čelsi u Njujorku i sada "se oseća mnogo bolje".

Na video-snimku, koji je objavljen na Tviteru, vidi se kako Klintonova posrće, da je pridržavaju predstavnici njenog tima i pomažu joj da uđe kombi, preneo je AP.

Doktorka Lisa Bardak koja je Klintonovu (68) pregledala u njenoj kući, navela je da je u petak utvrđeno da ona ima upalu pluća i da je tokom komemoracije dehidrirala, ali da se sad dobro oporavlja.

Prema njenim rečima, Klintonova uzima antibiotike, prenele su agencije. Ona je, takođe, savetovala Klintonovoj da odmara i izmeni raspored kampanje.

Agencija Rojters podseća da je Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp više puta postavljao pitanja o zdravlju Klintonove, kao i da li ona ima energije za obavljanje dužnosti predsednika SAD.

Hilari Klinton (68) je 2012. godine imala potres mozga, a ubrzo nakon toga i probleme sa krvnim ugruškom.

U pismu koje je objavio njen lekar u julu, ocenjuje se da je Klintonova "odličnog zdravlja" i "sposobna da služi" u Beloj kući, navodi Rojters.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво