Lavrov: Stoltenberg ne može sam da saziva Savet Rusija-NATO

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov kaže da je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg trebalo prvo da razgovara sa Moskvom o mogućnosti održavanja sastanka Rusija-NATO, a ne da ga sam unapred najavljuje.

"Savet Rusija-NATO operiše na bazi konsenzusa. Ako žele da o tome razgovaraju, treba da razgovaraju sa nama, a ne da se odmah late mikrofona", rekao je Lavrov.

AP je ranije preneo Stoltenbergovu izjavu da je NATO postigao "široku saglasnost" da treba održati još jedan sastanak sa Rusijom pre nego što se lideri NATO budu sastali u Varšavi, u julu ove godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара