Временска прогноза - 28. новембар

Поменљиво облачно, понегде с кишом. Температура од 14 до 19 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

27.11.2019. Среда: Постепено повећање облачности са запада које ће увече и током ноћи условити местимично кишу. Ветар слаб и умерен, на југу Баната крајем дана повремено јак, јужни и југоисточни.  Највиша температура од 12 до 17,  а у пределима са маглом и  у Тимочкој Крајини хладније, око 8 степени.               

28.11.2019. Четвртак: Умерено до знатно облачно и релативно топло, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима, нарочито после подне и увече. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у планинским пределима и на југу Баната, повремено јак. Најнижа температура од 5 до 11, а највиша од 14 до 19,  само у Тимочкој Крајини хладније, око 9 степени.

29.11.2019. Петак: Променљиво облачно и  релативно топло, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, у планинским пределима повремено јак. Најнижа температура од 5 до 10, највиша дневна од 12 до 17 степени.            

30.11.2019. Субота: Захлађење са слабом кишом,  на планинама са краткотрајним снегом уз скретање ветра на северозападни правац.  Температура ујутро и пре подне  од 8 од 12, а после подне у паду за 5 до 8 степени.

01.12.2019. Недеља: Јутро хладно понегде са слабим мразем, током дана претежно сунчано са слабим ветром променљивог правца. Најнижа температура од  -3 до 2, а највиша дневна од 7 до 10 степени. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво