Временска прогноза - 7. новембар

До краја дана облачно, местимично с кишом. Више падавина на југу и истоку, на северу и западу делимично разведравање. Температура до 19 степени.

06.11.2019. Среда Преовлађиваће облачно, свежије, местимично са кишом. У Шумадији, Поморављу, југозападној, јужној, југоисточној и источној Србији локално се очекују обилније падавине, локално од 20-40 l/m² за 24 часа, уз краткотрајне пљускове са грмљавином у југозападним крајевима. На северозападу и крајњем југоистоку земље већи део дана суво. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни. Највиша  дневна  температура од 16 на северозападу до 23 степена на југоистоку. Упозорење количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h

07.11.2019. Четвртак Изнад већег дела умерено до знатно облачно, на северу и западу суво уз делимично разведравање, у осталим крајевима местимично са кишом која ће бити обилнија током преподнева на југу и истоку. Ветар слаб, променљив. Јутарња температура од 8 до 14 , највиша  дневна од 14 до 19 степени. Упозорење количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h

08.11.2019. Петак У већем делу променљиво облачно са дужим сунчаним периодима, само на истоку и југоистоку ујутро и пре подне претежно облачно, местимично са кишом. Ветар у већини крајева слаб источни и југоисточни, на истоку умерен, а на југу Баната повремено јак. Јутарња температура од 6 до 11 , највиша  дневна од 15 до 19 степени.   

09.11.2019. Субота Већи део дана претежно сунчано. Увече и током ноћи наоблачење са запада и југозапада. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 9 до 11 , највиша дневна од 19 до 21 степен.  

10.11.2019. Недеља Претежно облачно, местимично са кишом. Касније после подне престанак падавина и  разведравање.  Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни.  Јутарња температура од 7 до 12 , највиша дневна од 16 до 19 степени.            

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво