Временска прогноза - 23. новембар

До краја седмице биће пријатније време. Ипак ујутру ће бити услова за маглу. Али са Медитерана стиже топлији ваздух. Јутарња темпетатура од нуле до 4, највиша дневна  до 11 степени. У Београду више сунца. Температура од 3 до 9 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

22.11.2018. Четвртак: Умерено и потпуно облачно, у већини места суво, само на истоку понегде слаба киша, на планинанма слаб снег. Касније после подне престанак падавина. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату и доњем Подунављу повремено и јак, југоисточни. Највиша температура од 3 до 8 степени.

 23.11.2018. Петак: Ујутру и пре подне облачно, по котлинама и долинама река западне и јужне Србије магла, која се понегде може задржати и током преподнева. Од средине дана делимично разведравање. У Тимочкој Крајини облачно и хладно током целог дана. Ветар слаб до умерен, југоисточни, касније после подне у кошавском подручју у појачању, на југу Баната и у доњем Подунављу у току ноћи јак. Најнижа температура од 0 до 4, највиша дневна од 4 на истоку до 11 степени на западу.

24.11.2018. Субота: Ујутро по котлинама краткотрајна магла. Током дана у већини крајева умерено облачно и топлије, само у Тимочкој Крајини претежно облачно и хладно. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, југоисточни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша дневна у већини места од 9 до 14, на истоку око 5 степена.

25.11.2018. Недеља: Умерено облачно и топло за ово доба године, после подне на југозападу, увече и током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са кишом. У Тимочкој Крајини претежно облачно и хладније. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 1 до 7 °С, највиша дневна од 11 до 15 , на истоку око 6 степени.

26.11.2018. Понедељак: Облачно и топло за ово доба године, местимично с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју ујутру и пре подне јак, југоисточни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша дневна од 10 до 14, на истоку мало хладније, око 8 степени.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво