Читај ми!

Отела сина претећи пиштољем

Мајка осмогодишњег дечака, уз претњу пиштоља, из Основне школе "Танаско Рајић" у Чачку отела свог сина који на предлог Центра за социјални рад живи са оцем.

Мајка ученика другог разреда Основне школе "Танаско Рајић" у Чачку отела је сина из школе, уз претњу пиштољем, пред више просветних радника, изјавио је директор те установе Милован Терзић.

Он је рекао да је мајка дошла у петак у школу и тражила да разговара са сином, који на предлог Центра за социјални рад не живи са њом већ са оцем.

Према речима Терзића, инцидент се догодио у канцеларији директора, када је мајка, уз вику и претњу да у торби има пиштољ и да ће пуцати, ухватила дечака за руку и на очиглед свих присутних истрчала с њим из канцеларије.

Школа је инцидент пријавила полицији, а за сада није познато где се дечак и његова мајка налазе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво