На бурекомату у Панчеву најтраженији бурек с коленицом

Ново време доноси и нова решења и произвођачи хране се на свој начин сналазе како би сачували купце. Једна бурегџиница у Панчеву, захављујући маштовитости, успела је и да повећа продају својих производа.

Када је проглашено ванредно стање, промет у бургџиницама је нагло опао и многи су и затворили своје радње.

Светлана Радаковић и њен супруг су такође размишљали о томе, али ипак су решили да, уместо кључа у браву, отворе први бурекомат у граду.

И не само да су задржали старе госте, већ су привукли и много нових, којима се свиђа на који начин сад могу доћи по омиљени доручак.

„Овамо долазим често, а сад кад је кренуло стање погоршано око короне, нисам долазио. Ево сад први пут и мислим да је јако лепо, јер не морам ништа да пипам. Снашли су се људи и свака им част. Људи воле њихов бурек и нашли су начин да и нама и себи олакшају посао и да у ово доба сви лакше функционишемо“, каже грађанин Панчева.

Испред бурекомата купац наручује по избору један од седам сланих или два слатка бурека, који су сваког дана у понуди.

На једном месту добија фискални рачун, а кад га плати на другом отвору, купац узима бурек и тако без икаквог додира и ризика добија храну.

„На тај начин штитимо наше купце и нас и тако смо испунили забрану о уласку у објекат. Одлучили смо, односно мој супруг је дошао на идеју да направимо шалтер. Два дана нисмо радили док су нам мајстори то све монтирали и људима је било прво чудно, али сад су се навикли и интересантно им је“, каже Светлана Радаковић, власница бурекџинице.

У бурегџиници запослени поштују све мере заштите, а бурекомат редовно чисте и перу  средствима за дезинфекцију.

Најважнија им је заштита здравља потрошача, јер само здрав купац ће моћи да ужива у њиховим специјалитетима, а бурек са коленицом се и даље највише тражи.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво