Тимски дух и тренинзи - рецепт за успех

Пионири омладинске школе Фудбалског клуба Смедерево 1924, нижу велике успехе. У Подунавско-шумадијској лиги, предвођени тренером Марком Младеновићем, остварили су одличне резултате и победили у свих 17 утакмица. Највећу подршку им пружају родитељи.

До пре само две године, у омладинској школи фудбала било је 5 пионира. Сада их има преко двадесет, и сви су више него мотивисани да долазе на тренинге и да побеђују на утакмицима. Пионири кажу, да је за добре резултате, поред талента, потребна и дисциплина.

„Стижем све углавном, и да учим и да долазим на тренинге редовно", каже Анђела Тешић.

„Тимски дух, тренинзи, да будемо редовни на њима", истиче Немања Марић.

„Никад нисам пожелео да изостанем са тренинга или утакмице", каже Младен Маринковић.

„Очекујем да идемо у још веће победе и да идемо даље као екипа", наглашава Немања Васић и додаје да су им родитељи највећа подршка.

Тренер пионира омладинске школе ФК Смедерево Марко Младеновић, задовољан је резултатима јер иза њих стоји велики рад и труд. Као још важније, истиче васпитање деце и њихово понашање на трену и ван њега.

„Ја сам презадовољан, јер све што смо тражили, то су испунили. Добро си дечаци, фини и културни, то је нешто најбитније што смо и захтевали у клубу. Школа је наравно на првом месту, и ту немамо проблеме са њима. Направили смо једно другарство и хомогену екипу, где смо сви за једног", каже Младеновић.

Највећу подршку пионирима и омладинској школи, пружају родитељи, који су финасирали припреме на Златибору.

„Ја мислим да је то после 15 година учињено да омладинска школа иде на припреме, и то смо финасирали из личних, родитељи су финансирали припреме. Ми смо направили ту неку причу са родитељима да шта год затреба, ту смо да омогућимо деци, баш због ових неких успеха и дружења, да им ето помогнемо да лакше превазидјемо неку кризу ако имамо", додаје Марко Младеновић.

Други део првенства Подунавско-шумадијске лиге почиње средином марта наредне године. Из Омладинске школе се надају да ће наставити са редовним тренинзима и да ће остварити једнако добре резлутате.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво