Прво коло Меморијалног турнира РТС-а

У Крагујевцу је почео седми квалификациони турнир у малом фудбалу у оквиру групе Градови турнира „Играјмо за 16” који се игра у част радника РТС-а који су погинули у НАТО бомбардовању 1999. године.

У Крагујевцу су током викенда одигране четири утакмице првог кола Меморијалног турнира РТС-а. На паркету хале „Језеро” први су изашли прошлогодишњи победници турнира - екипа Наменске - и одиграли утакмицу без голова против екипе Полицијске управе Крагујевац, која први пут учествује на Меморијалу РТС-а.

„И хала Језеро и Град Крагујевац и ове године максимално ће се потрудити да обезбеде добре услове свим спортистима и да из нашег града на завршни турнир оде најбоља екипа”, каже Никола Урошевић, помоћника градоначелника за спорт Града Крагујевца.

Војска Србије је била боља од екипе Ауто Марица победивши резултатом 3:0 док је Дак мјузик шоп савладао екипу ОШ „Светозар Марковић” резултатом 2:0. Најефикаснију утакмицу на турниру одиграле су екипе СУР Крчма и Спортски клуб Фитнес, нерешеним резултатом 4-4.

Прошле године за трофеј победника у Крагујевцу такмичило се осам екипа, а сада их је 16 захваљујући сарадњи са лигом Арена спорт.

„Надамо се и ове године добром резултату, можда и победи, зашто да не, мада је овде у првом плану хуманитарни карактер а резултат је у другом плану”, истиче Дејан Димитријевић, из екипе ОШ „Светозар Марковић”.

Утакмице другог кола на програму су наредног викенда. Организатор такмичења у Крагујевцу је Дописништво РТС-а, уз подршку Спортског центра „Младост” и Града Крагујевца, Спортски центар „Арена”, а ко је победничка екипа, знаће се последњег викенда у марту.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво