Пријем за најбоље ужичке спортисте

Четворо младих ужичких спортиста постигло је ових дата успех на различитим такмичењима. У име суграђана - зато што су на најбољи начин представљали свој град - захвалио им је ужички градоначелник Тихомир Петковић који је за њих приредио пријем и предао им поклоне.

За само неколико дана суграђане су светским златом обрадовале одбојкашице Тијана Малешевић и Маја Алексић, кик боксер Никола Филиповић тријумфом на Европском првенству у супертешкој категодрији и аутомобилиста Лука Которчевић који је као најмлађи у националном релију понео златну кацигу.

Спортови и титуле су различити али радост што успех деле са суграђанима им је заједничка.

"Поносна сам као и много пута раније што сам Ужичанка, што сам одавде и што сам овде научила прве кораке и одбојкашке и животне", рекла је одбојкашица Тијана Малешевић, "са великом радошћу увек се вратим да велике успехе и своју радост поделим са свима."

"Ово је велики успех за мене који ми много значи и постаје још дражи кад добијем подршку Ужичана, своје породице, својих тренера, својих другара", истиче кик боксер Никола Филиповић.

Лука Которчевић, аутомобилиста, нада се да ће  поновити успех ван граница наше државе, "да ћу имати прилику да се опробам и да ћу лепо репрезентовати наш град.

Младе ужичке спортисте тек очекују нова такмичења а Ужичани се надају новим медаљама и разлозима за славље.

број коментара 0 Пошаљи коментар