Врање: За месец дана почиње градња станова за војску и полицију

У врањском насељу Асамбаир, све је спремно за изградњу станова за припаднике Војске, Полиције и БИА. У првој фази зидаће се четири објекта са 190 станова.

Изградња првих станова за припаднике снага безбедности почиње наредног месеца. Градиће се у седам градова, a најпре у Врању и Нишу.

У Врању, у насељу Асамбаир, све је спремно за изградњу станова за припаднике Војске, Полиције и БИА. У првој фази градиће се 190 станова у четири објекта. Ово насеље је комплетно комунално и инфраструктурно уређено, а у близини су школа и вртић.

Како се очекује изградња станова би требало да почне за месец дана, а за то су обезбеђене дозволе, средства за изградњу у износу од 660 милиона динара, а расписан је и тендер за извођаче радова.

Станови ће се градити и у другој фази, 486 укупно. До маја наредне године почеће изградња јефтиних станова и у другим градовима Србије.

У нашој земљи око 24.000 полицајаца и војника нема решено стамбено питање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво