Из Канаде стигла помоћ у Јелашницу

После трагедије која се прошлог месеца догодила у породици Стојановић - Спасојевић у Јелашници код Ниша помоћ стиже са свих страна. овац су послали наши људи који живе у околини Торонта у Канади.

„Учина спортска дружина" из Оуквила код Торонта у Канади послала је породици Стојановић- Спасојевић у Јелашници код Ниша новчану помоћ од 2300 канадских долара.

Мајка Славица остала је сама са четворо деце, након што је њен супруг извршио самоубиство због дуга за струју који нису могли да плате:

"Требаће ми да спремим децу за школу, да спремим дрва, треба да спремим шпорет. Исто су ми обећали неки људи да ће да дођу да реновирају кућу, али још нико не долази", каже Славица Спасојевић.

Ова спортска дружина и раније је прикупљала помоћ за људе са ових простора.

Новац је породици уручио наш колега, продуцент из спортске редакције РТС-а Драган Рајичић.

"Оца или супруга не може нико да замени. То су ови људи из Канада написали у писму. Овај новац ће колико тиолико неке финансијске проблеме да им реши привремено за неко одређено време", сматра Драган Рајичић, продуцент у Спортској редакцији РТС.

Славица Спасојевић захваљује хуманим људима: „ Хвала свима који су спремни да ми помогну , који ме разумеју, који деле моју бол и наше потребе. Од срца им хвала."

Породица Стојановић-Спасојевић на југ Србије је дошла са Косова 1999. године.

Као избеглице прво су били смештени у колективном центру у Сићеву, а сада живе у кући у селу Јелашница код Ниша.

број коментара 0 пошаљи коментар