Милорад Мажић - судија четвртфиналаног меча између Бразила и Белгије

Вечерашњи дерби четвртфиналне утакмице Бразил - Белгија поверен је српском арбитру Милораду Мажићу са помоћницима, велико признање не само за Фудбалски савез Србије већ и становнике родног Врбаса у којем живи са породицом.

Сигурно један од највећих дербија четвртфинала поверен је нашим арбитрима што представља велико признање за њихов досадашњи учинак не само на овом мундијалу. Мажићеве комшије из врбаса поносне су на свога суграђанина.

"Човек који је професионалацод главе до пете, спортски врло савестан професионалац у свом послу одговоран у свом послу то показују и његови резултати у досадашњој пракси његовог суђења у каријери. Могу да кажем као дугогодишњи фудбалер,тренер, спортски радник да је Mирослав Мажић до сада то показао и на овом светском првенству, без имало лажне скромности спада међу три најбоље судије, не само Европе, већ и света. Мића је изузетан човек, изузетан пријатељ, изузетан гост, породичан човек - сувише су било које речи Мића је број један", кажу мештани Врбаса.

"Све се носи из куће, значи понео је све из своје породице, увек је био одлучан, желео је све што замисли да оствари, такав је остао у свом данашњем животу, скроман, искрен, емотиван", објашњава Стефанија Мажић Мажићева мајка.

Мажић је са помоћницима до сада судио два меча на светском првенству и очигледно.

број коментара 0 пошаљи коментар