На Палићу представљене новости са будванске ривијере

Цене смештаја на будванској ривијери остаће на нивоу прошлогодишњих, речено је на Палићу, а Будва ће српским туристима бити доступнија и због реконструкције путне мреже. Из туристичке организације најављују да ће и део плажа бити слободан за госте који не желе лежаљке.

Цене смештаја на будванској ривијери остаће на нивоу прошлогодишњих, речено је на Палићу, приликом представљања туристичких и културних програма црногорске престонице туризма, уoчи предстојеће летње сезоне.

Око тридесет процената туриста у Будву стиже из Србије, а туристички посленици тврде да овог лета неће бити проблема са снабдевањем водом и струјом.

Будва ће српским туристима бити доступнија и због реконструкције путне мреже.

Путни правац Цетиње - Будва је завршен, а нови коловоз преко Подгорице треба да буде завршен до почетка главне летње сезоне.

Младен Франовић, извршни директор Туристичке организације Будва најављује да ће овог лета плаже бити доступније туристима:

„Направили смо договор са јавним предузећем „Морско добро" да сви закупци плажа треба да оставе најмање 50 одсто капацитета без мобилијара, што значи да ће гости и ми домаћи моћи да користимо плаже на онај стари начин, да дођемо протремо пешкир и уживамо, сунчамо се купамо."

број коментара 0 пошаљи коментар