Противградна ракета пала у двориште

Учестале временске непогоде, осим што су нанеле велику материјалну штету пољопривредницима, додатно су узнемириле неке становнике Куршумлије. Поред кише и града, у једно куршумлијско двориште пала је и противградна ракета.

Најпре се, каже Мирослав Аћимовић, зачуо звук налик експлозији а када је касније у свом дворишту видео папирни омотач са ознаком ПГР није, каже, имао дилему о чему је реч.

"Није експлодирала горе у облак где је требало него је ту пала. Један део је ударио у ову бандеру и пао тамо поред самопослуге", прича Мирослав Аћимовић. "Ту су били неки матуранти и они су се уплашили и пријавили полицији."

Наталија Белојица каже да су чули експлозију, а потом осетили неки непријатни мирис.

Полиција је обележила место где је ракета пала. Према информацијама из Радарског центра у Крушевцу који је задужен за противрградну заштиту, у Топлици од хиљаду испаљених ракета две буду неисправне. Од тога тек свака стота падне у насељено место, и не памти се да је на тај начин причињена већа штета.

Остатаци противградне ракете из дворишта Мирослава Аћимовића биће уклоњени током дана.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво