Шест година чекају нови асфалт

Становници Тарске улице у Бајној Башти, јутрос су протестовали испред општинске зграде тражећи да се заврши реконструкција њихове улице, започета још пре шест година. Тада је постојећи асфалт подигнут, због изградње канализационе мреже, а потом канали само затрпани. У градском насељу Плана, кроз које води ова улица, око 700 метара удаљено од центра, живи око стотину домаћинстава.

Током протеклих шест година, смењивала се општинска управа, а Тарска улица, чекала нови асфалт и завршетак секундарне канализационе мреже. За још једну зиму у блату, кажу, немају стрпљења.

Ова улица, надомак центра вароши, била је у плановима реконструкције, али је, кажу, некако увек , реализација изостала. Најзад, машине су кренуле уз Тарску.

Договор са председником општине је постигнут и овога пута, се очекује да ће посао бити приведен крају.

Пројектна вредност радова у Тарској је 41 милион динара. Бајинобаштански буџет је већ преоптерећен великим трошковима санације последица клизишта и поплава, из претходних година и за овај пројекат мораће да се упути захтев за помоћ ресорном министарству.




Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво