"Анђела" премијерно пред прокупачком публиком

У Прокупљу друга премијера од почетка позоришне сезоне, представа "Анђела" по тексту Стевана Копривице, у режији Прокупчанина Милана Илића и извођењу глумаца градског позоришта Хранислав Драгутиновић.

Анђела је духовита и сентиментална прича из савременог живота коју су Прокупчани донели шармом оних који су своје глумачко и редитељско умеће стицали у позоришту које безмало има стогодишњу традицију.

"Мисао, прича, прича у представи, глума наравно на висини", каже један посетилац.

"Тема на првом месту, глума добра баш, баш онако позитивни утисци", додаје други.

Ово је прича о тзв. малим људима који се случајно срећу у заједничкој болничкој соби, прича о нашим наравима.

"У једном тренутку их воли, у једном тренутку је бесна на њих, али су јој опет драги", каже  Милица Спасић, улога Анђеле.

"Ја нисам баш много утицао, јер баш сам буквално рекао радите оно што јесте, и од глумаца тражим да мене као режисера убеде у то што раде", каже Милан Илић, редитељ представе.

Од почетка сезоне ово је друга премијера прокупачких аматера.

"Стално пуна сала за наша извођења показује да наша публика заслужује још представа, редитељ се одлучио за неку овакву тему, мислим, да планирамо да од нове године кренемо са неким комедијама", каже Тијана Петровић, директорка Дома културе.

Представа "Анђела" испунила је очекивања прокупачке публике, па се и за најављене репризе већ тражи карта више.










Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво