Рукометаши Динама на новом задатку

Рукометаши Динама из Панчева и у овим врелим данима вредно тренирају, јер желе да што спремнији дочекају деби у регионалној "Сеха" лиги и утакмице на међународној сцени са најпознатијим европским клубовима.

Рукометаши Динама били су најпријатније изненађење прошлогодишњег првенства. Освајањем другог места и вицешампионске титуле стекли су право да од јесени играју и на међународној сцени и играчи се не плаше нових изазова.

"Спремамо се, напорно тренирамо и није нам тешко иако се високе температуре. Такмичење у Сеха лиги је много јаче од нашег домаћег првенства,али ми ћемо дати све од себе да се покажемо у што бољем светлу", каже Иван Дистол, РК "Динамо" Панчево.

У "Сеха" лиги играће се 18 кола, а пре тога у првом колу "ЕХФ КУПА" Динамо се састаје са Бенфиком из Португала и биће то генерална проба пред сва искушења која их очекују у новој сезони.

"У Сеха лиги бар седам клубова је у самом врху европског рукомета који имају много веће буџете него ми, али ми не тражимо алиби, јер смо поштено зарадили играње у овој лиги и имамо на то право. Даћемо све од себе да будемо што бољи ,а циља нам је и да адаптирамо што више младих играча", каже Иван Петковић,тренер РК Динамо-Панчево.

Динамо у нову сезону улази са новајлијалама, браћом Димитрић из Зренајнина и Јелићем који је дошао из суботичког Спартака, али ослонац ће као и до сад бити играчи из панчевачке школе рукомета.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво