До краја године почиње градња фабрике за ауто-делове у Ћуприји

Председник општине Ћуприја Нинослав Ерић потписао је, на Дан општине, меморандум о сарадњи са Феритом Карсиоглуом, представником турске корпорације "Feka automotive".

Меморандум подразумева да четири хектара земље у индустријској зони буде дато турској корпорацији "Feka automotive", која се бави производњом делова за аутомобиле.

Светлосна сигнализација, светла за ентеријере возила, ретровизори и резервоари за воду и уље које производи ова компанија уграђују се у аутомобиле највећих светских произвођача.

Почетак изградње фабрике биће до краја године, а план је да у старту буде запошљено 110 радника.

На свечаној седници поводом дана општине звање почасног грађана и кључеве града ове године добили су Унал Пал, власник компаније "Оп груп", која је недавно закупила бивше пољопривредно добро Добричево, и Дарко Саџак, законски заступник "Ројал де хојс груп" за унапређење привредног развоја општине Ћуприја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво