Михајловићeвa похвалила радове на деоници Сурчин-Обреновац

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обишла је радове на изградњи новог ауто-пута Е-763 од Сурчина до Обреновца на Коридору 11 и оценила да је ово још једно градилиште које може да буде пример како треба да се гради у Србији.

Зорана Михајловић је рекла да је сваког дана на овом градилишту ангажовано више од 200 радника и да су све машине у погону.

"Ако овако наставе, а нема разлога да тако не буде, до краја 2019. имаћемо и нови мост дуг 1.500 метара и нови ауто-пут дуг 17,5 километара који ће повезати наше најзначајније саобраћајнице Коридор 10 и Коридор 11", рекла је Михајловићева, саопштило је ресорно министарство.

На овој деоници ради кинеска компанија "ЧЧ", која тренутно гради нови мост преко Колубаре и Саве који ће повезати Сурчин и Обреновац.

Директор овог пројекта Жао Ченгли у име компаније "ЧЧ" обавестио је потпредседницу Владе да радови на овој деоници иду по утврђеној динамици и да нема кашњења.

Заједно са Михајловићевом на овом градилишту била је и екипа немачког јавног ТВ сервиса ЗДФ, која ради репортажу о кинеским инвестицијама у Србији, њиховом значају за нашу земљу, али и о сумњама које ЕУ има према инвестицијама из Кине, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво