Вучић: "Икеа" добар пример привлачења шведских инвестиција

Премијер Србије Александар Вучић разговарао је са председником шведског парламента Урбаном Алином о билатералним односима, европском путу Србије и економској сарадњи двеју земаља, која ће бити значајно унапређена отварањем новог продајног објекта компаније "Икеа" у Београду.

"Икеа" ће бити добар пример успешног пословања у Србији и добар пример за привлачење више шведских инвестиција, истакао је премијер Александар Вучић.

Вучић и Урбан Алин су разговарали и о односима у региону, посебно о последњим изјавама из Албаније и Приштине.

Премијер је навео да ће Србија учинити све како би одржала стабилност у региону Западног Балкана и зато не реагује на последње провокације.

"Ако желиш да будеш успешна земља, мораш имати успешне комшије", рекао је председник шведског парламента и додао да је зато неопходно одржати стабилност Западног Балкана.

Премијер Вучић је захвалио на континуираној подршци Шведске процесу евроинтеграција Србије.

О евроинтеграцијама Алин је говорио и у српском парламенту. 

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи