Кнежевић опет оптужио Ђукановића

Ратко Кнежевић сматра да "улога црногорског премијера Мила Ђукановића и Станка Суботића у убиству српског премијера Зорана Ђинђића није довољно истражена".

Некадашњи представник Трговинске мисије Црне Горе у Вашингтону Ратко Кнежевић изнео је данас нову оптужбу на рачун црногорског премијера Мила Ђукановића пошто сматра да његова и улога Станка Суботића у убиству српског премијера Зорана Ђинђића није довољно истражена.

"Бег Ђинђића из јасне опасности од председника Србије и Југославије Слободана Милошевића и његових убица 1999. године, одвела је покојног премијера у раље друге опасности: сусрет са Ђукановићем и Суботићем.

Ако пажљиво погледате записе Бебе Поповића о сусретима са Легијом осуђеним за убиство Ђинђића, када каже да је тај несумњиви злочинац дошао у 'бермудама' да у кабинету Ђинђића тражи наплату 'Суботићевог дуга Кестнеру' (контроверзном црногорском бизнисмену Срећку), ако погледате записе бившег премијера Зорана Живковића да је Ђукановић са 'великим чуђењем' примио њихову информацију да су Легија и Земунски клан убили Ђинђића, ако знамо да су сви припадници земунског клана имали уредне, веродостојне легитимације црногорског ДБ-а, јер су били 'специјална пратња' Ђукановићу у посетама београдским 'пријатељицама' и сплавовима, онда се мора закључити, у најмању руку, да је тај угао 'учешћа' Ђукановића и Суботића у несретном догађају Ђинђићеве смрти неистражен довољно", рекао је Кнежевић за подгорички дневник "Вијести".

Кнежевић, који је бивши пријатељ и кум црногорског прмијера, у више наврата је протеклих месеци јавно оптуживао Ђукановића и Суботића да су умешани у атентат на власника хрватског недељника "Национал" Ива Пуканића у октобру 2008. године.

Кнежевић, кога називају и контроверзним бизнисменом из Лондона, те оптужбе поновио је и током сведочења у поступку против Пукановићевих убица.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво