Читај ми!

Епархија: Владика Јоаникије је добро, одређена му је терапија, чека се резултат тестирања

Епископ Јоаникије је доброг општег стања и виталних параметара и није на болничком лечењу, већ је упућен на кућно праћење уз надзор лекара, саопштила је Епархија будимљанско-никшићка. Наводи се и да је владика тестиран на коронавирус а да ће о резултатима посебно обавестити јавност.

"Са намјером да благовремено информишемо вјерни народ и јавност, истичемо да су јутрос, 4. новембра 2020. године, извршени детаљни љекарски прегледи, те да се са сигурношћу може рећи да је епископ будимљанско-никшићки и администратор Митрополије црногорско-приморске г. Јоаникије уредног здравственог стања", наводи се у саопштењу Епархије.

Додаје се да радиографија плућа не показује промене, док је након прегледа скенером установљено да владика има минималан фокус запаљења на десном плућном крилу.

Епархија наводи и да му је урађено пи-си-ар тестирање на коронавирус, резултат очекују и о томе ће посебно обавестити јавност.

После дијагностичких процедура, владику Јоаникија је прегледао и конзилијум лекара Опште болнице Беране и одређена му је одговарајућа терапија.

"Епископ Јоаникије је доброг општег стања и виталних параметара (тјелесна температура, сатурација и крвни притисак су у физиолошким границама) и није индикован пријем на болничко лијечење, већ је упућен на кућно праћење уз надзор љекара", пише у саопштењу Епархије будимљанско-никшићке.

Такође, наводи се и да ће о даљем здравственом стању владике Јоаникија јавност бити благовремено обавештавана искључиво преко званичних гласила Епархије будимљанско-никшићке.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара