Додик: Доћи ће дан када ћемо се интегрисати са Србијом

Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик поручио је да "нико не може да заустави интеграцију Републике Српске и Србије".

Милорад Додик је говорећи на академији поводом Дана Републике Српске рекао да ће Срби наставити даље да живе и да развијају Српску.

"Ми не смијемо да бјежимо од наше интеграције са Србијом, ту ствар нико не може да заустави. Могу да се љуте колико хоће. Интегрисати се са Србијом значи не само духовно бити интегрисан. То је наша жеља и имамо право на наше самоопредељење. Доћи ће вријеме када ћемо имати то право. Ми хоћемо мир на овим просторима", рекао је Додик.

Истакао је да је Република Српска довољно велика и широка да у њој слободно живи свако ко жели да живи и неће бити оспорен ничим.

Додик је рекао да једини који су желели Српску су "Срби који живе на овим просторима, Србија и пријатељска Русија".

Српски члан Председништва БиХ је рекао да су Срби страдалнички и изнад свега поштен народ, који је у прошлом веку изгубио готово половину свог становништа.

"Српски народ не може бити лош и има право на своју слободу и своју интеграцију", закључио је Додик.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара