Нападач из Супетра прошлог лета учествовао у инциденту у Врчину

Двадесетдвогодишњи мушкарац комe је одређен истражни притвор због напада на сезонске раднике српске националности у Супетру, један је од Хајдукових навијача који су учествовали у инциденту на "Моловој" бензинској пумпи у Врчину.

Прошлог августа група Хајдукових навијача је на пумпи у Врчину код Београда украла артикле и шарала усташке графите.

Ипак, двадесетдвогодишњи В. М., који је ухапшен због напада у Супетру, није осуђиван и притворен је само због опасности од утицаја на сведоке.

Према доступним информацијама, В. М. jе под истрагом због напада на сезонске раднике, али и због наношења тешких телесних повреда двадесетшестогодишњем ватрогасцу из Супетра који је покушао да помогне жртвама.

В. М. и још једна особа су, иначе, први пут ухапшени у недељу, али су затим били пуштени на слободу. Јуче су поновно ухапшени због напада на Србе сезонце и ватрогасца.

Они се сумњиче да су у Супетру на Брачу "на нарочито дрзак и непристојан начин скупа с још за сада непознатим особама физички напали пет особа у доби од 21 до 26 година и довели их у понижавајући положај чиме су остварили обиљежја казненог дјела Насилничко понашање", а у вези с казненим делом Злочином из мржње, саопштила је хрватска полиција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво