Нападач из Супетра прошлог лета учествовао у инциденту у Врчину

Двадесетдвогодишњи мушкарац комe је одређен истражни притвор због напада на сезонске раднике српске националности у Супетру, један је од Хајдукових навијача који су учествовали у инциденту на "Моловој" бензинској пумпи у Врчину.

Прошлог августа група Хајдукових навијача је на пумпи у Врчину код Београда украла артикле и шарала усташке графите.

Ипак, двадесетдвогодишњи В. М., који је ухапшен због напада у Супетру, није осуђиван и притворен је само због опасности од утицаја на сведоке.

Према доступним информацијама, В. М. jе под истрагом због напада на сезонске раднике, али и због наношења тешких телесних повреда двадесетшестогодишњем ватрогасцу из Супетра који је покушао да помогне жртвама.

В. М. и још једна особа су, иначе, први пут ухапшени у недељу, али су затим били пуштени на слободу. Јуче су поновно ухапшени због напада на Србе сезонце и ватрогасца.

Они се сумњиче да су у Супетру на Брачу "на нарочито дрзак и непристојан начин скупа с још за сада непознатим особама физички напали пет особа у доби од 21 до 26 година и довели их у понижавајући положај чиме су остварили обиљежја казненог дјела Насилничко понашање", а у вези с казненим делом Злочином из мржње, саопштила је хрватска полиција.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 12. јун 2019, 21:55) - anonymous [нерегистровани]

Torcida sa U

Opste je poznato da je ta navijacka grupa veoma proustaski nastrojena i sa izrazitom antisrpskom histerijom i iskompleksiranoscu nama.

(среда, 12. јун 2019, 17:42) - anonymous [нерегистровани]

A zasto je pusten?

Da je kod nas osudjen na 3 godine robije zbog ispisivanja ustaskih grafita, remeceje javnog reda i mira i pljacke do svega ovoga ne bi ni doslo. U Nemackoj vas strpaju u zatvor ako vas uhvate da ispisujete krkaste krstove, a nasi ga espresno pustise...