Душко Марковић о позиву на "пакт против Србије": Бесмислена порука Весељија

Председник црногорске владе Душко Марковић тврди да је позив председника косовског парламента Кадрија Весељија Подгорици и Скопљу да се окупе против Србије бесмислен и да са становишта те земље никада не може бити прихваћен.

Душко Марковић је, на заједничкој конференцији за новинаре са европским комесаром Јоханесом Ханом, рекао и да не разуме ту Весељијеву поруку.

"Црна Гора није никада била у савезу против некога, па ни против Србије. Не разумем такву поруку. Она не може бити прихваћена у Црној Гори и са становишта Црне Горе је бесмислена", рекао је Марковић, пренео је портал ЦдМ.

Весељи је у интервјуу за приштинску КТВ позвао на формирање "пакта" против Србије.

"Македонија и Црна Гора су у НАТО-у, ми нисмо, хајде да се сви окупимо против Србије", позвао је Весељи.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво