Подгорица, расписане потернице за вођама шкаљарског клана

За Игором Дедовићем и Јованом Вукотићем, који су означени као вође "шкаљарског клана" расписане су националне потернице, објавила је подгоричка "Побједа". Игор Дедовић је у бекству, док се Јован Вукотић налази у притвору у Србији, где служи казну због фалсификовања пасоша.

Како се наводи, потернице су расписане због сумње да су они у марту 2016. године, заједно са Милићем Мињом Шаковићем, пуцали на Војина Ступара и Милоша Радоњића, преноси портал ЦДМ.

Пре шест дана у подгоричком хотелу "Хилтон" ухапшен је Шаковић, који је био са Дедовићем и Вукотићем када су пуцали на Радоњића и Ступара.

Игор Дедовић је у бекству, док се Јован Вукотић налази у притвору у Србији, где служи казну због фалсификовања пасоша.

Како Побједа сазнаје, у току је поступак за расписивање међународне потјернице за Вукотићем и Дедовићем. Према полицијским евиденцијама, Вукотић, Дедовић и Шаковић слове за "безбедносно интересантне особе".

Дедовић је вођа шкаљарског клана, а Вукотић и Шаковић чланови ове криминалне групе. Ступар и Радоњић припадају супарничком клану кавачанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво