Макете авиона Ф-16 изнервирале Крстичевића

Седница Сабора почела је данас посланичким питањима, међу којима су и она у вези са набавком авиона Ф-16 од Израела. Посланик Франко Видовић уручио је премијеру Андреју Пленковићу макете авиона, што је изнервирало министра одбране Дамира Крстичевића, преноси ХРТ.

Франко Видовић из СДП-а питао је премијера Андреја Пленковића да ли ће бити спроведен нови тендер за борбене авионе, а без да се затражи политичка одговорност министра обране Дамира Крстичевића.

Премијер Пленковић је рекао да су Ф-16 које су хтели да купе од Израела били вишеструко модернизовани и заправо подмлађени, као и да се никако не ради о старим летелицама које се неће моћи користити.

Истиче да национална безбедност није угрожена, као и да ће Хрватска направити детаљну анализу. "То оваква ситуација заврјеђује и након тога ћемо доносити друге одлуке", поручио је премијер.

Потом је Франко Видовић одлучио да уручи две играчке, макете авиона, премијеру Пленковићу, што је, како ХРТ наводи, "јако узрујало министра Крстичевића који је узео кутију с макетом и забио је у под".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво