Медојевић штрајкује глађу, својом вољом у самици

Због хапшења за јавно изговорену реч упркос посланичком имунитету, Небојша Медојевић штрајкује глађу од доласка у затвор, саопштила је његова супруга Марина Медојевић, преноси РТЦГ. Истакла је и да је Медојевић добровољно у самици, која је под 24-часовним видео-надзором.

"Први пут у историји црногорског правосуђа, Небојша Медојевић је киднапован по налогу Вишег суда, уз скандалозно образложење да њему није одређен притвор, већ да је стављен у затвор," навела је супруга Медојевића. 

Како је саопштила, због противзаконитог и противуставног хапшења за јавно изговорену реч упркос посланичком имунитету, њен супруг Небојша Медојевић штрајкује глађу од доласка у затвор.

"Уз то, ради сопствене безбедности која му је неминовно угрожена као особи која је свој живот посветила борби против криминала и корупције, добровољно борави у самици која је под 24-часовним видео-надзором", истакла је она.

Подгорички Виши суд одредио је јуче притвор посланицима опозиционог Демократског фронта Милану Кнежевићу и Небојши Медојевићу, због одбијања да сведоче у предметима Специјалног државног тужилаштва. Медојевић је спроведен у затвор у Спужу, док Кнежевић одбија да напусти парламент и да се неће добровољно предати полицији. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије