Анкета: Скоро две трећине Грка против Преспанског споразума

Скоро две трећине Грка има негативно мишљење о Преспанском споразуму између Грчке и Македоније, наводи се у анкети грчке агенције за рејтинг "Паблик ишју".

У анкети, 65 одсто грађана одговорило је да је против Преспанског споразума - 57 одсто сигурно против и осам процената вероватно против, 17 одсто подржава споразум - девет одсто у потпуности, осам одсто вероватно, уздржано је било 13 посто, док пет процената немају никакав став по том питању, пренела ке МИА.

Агенција је направила поређење ових резултата са резултатима од јула и разлика је веома мала.

Тада је против Преспанског споразума било 64 одсто анкетираних Грка, што је само један проценат мање од садасњих резултата, а 21 посто грађана давало је подршку, што је за четири процента више од резултата у новембру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво