Мектић: Нетачни наводи о црној листи Срба

Министар безбедности БиХ Драган Мектић тврди да су нетачни наводи београдских медија да Сарајево спрема листу непожељних особа из Србије којима ће бити забрањен улазак у БиХ.

Мектић је коментарисао наводе Вечерњих новости да Сарајево спрема листу Срба којима ће бити забрањен улазак у БиХ, и оценио да је то "најобичнија глупост и измишљотина".

"Сви системи који се заснивају на лажима и дезинформацијама, мислим да немају светлу будућност", рекао је Мектић за Кликс.

На питање може ли претпоставити ко креира такве текстове, Мектић је директно оптужио актуелну власт у Републици Српској, а све због, како је рекао, политичке принципијелности.

"То је због тога што сам један од људи у Српској демократској странци који чврсто стоје на становишту да не треба улазити у било какву коалицију са СНСД-ом", рекао је Мектић.
.
Додао је да његови политички неистомишљеници мисле да га могу сломити у његовим политичким ставовима. "Мисле, али то напросто није могуће", поручио је Мектић.

Вечерње новости претходно су објавиле да после Црне Горе и "Сарајево спрема црну листу Срба", и да би на њој могли да се "нађу пословни људи, историчари, књижевници, новинари, али и политичари".

"Министар безбедности БиХ Драган Мектић припрема званичну листу непожељних особа из Србије којима ће бити забрањен улаз у БиХ", пише лист.

Наводи да би на њој, између осталих, могли да се нађу и српски министар одбране Александар Вулин, лидер радикала Војислав Шешељ, главни уредник ТВ Хепи Миломир Марић и председника покрета Заветници Стефан Стаменковски.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво