Два мигранта ухапшена у БиХ, заплењено хладно оружје

Полиција Унско-санског кантона је у акцији претреса мигрантских објеката у Бихаћу ухапсила две особе и одузела више комада хладног оружја, саопштио је кантонални МУП.

Заплењено је више комада хладног оружја и, како наводе, зељасте материје које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу "канабис сатива Л".

"Ухапшене су две особе, које се доводе у везу са извршењем кривичних дела на подручју града Бихаћа и над њима је спроведена криминалистичка обрада. Реч је о Н. Н. (1988) из Авганистана за кога постоји основа сумње да је починио кривично дело разбојништво и К. А. (1992) из Пакистана за кога постоји основа сумње да је починио кривично дело поседовање и омогућавање уживања опојних дрога'', наводи се у саопштењу.

Претрес и хапшење су спроведени по налогу Кантоналног суда у Бихаћу у објекту "Ђачки дом" у Борићима и шаторском насељу поред зграде које користе мигранти.

Како је раније саопштено, у акцији је учествовало 40 полицијских службеника Јединице полиције за подршку, Полицијске станице Бихаћ, Одељења криминалистичке полиције ПС Бихаћ и Сектора криминалистичке полиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво