Успостављен железнички саобраћај од Подгорице до Колашина

Железнички саобраћај на прузи Подгорица-Колашин прекинут је јутрос од шест сати због одрона у месту Требјешица, поново је успостављен, преноси РТЦГ.

Како је раније саопштено из Железничког превоза Црне Горе, на пругу се одронило седам кубних метара земље, камења и осталог материјала.

Због тога су међународни воз из Београда и локални из Бијелог Поља заустављени у Колашину, а воз који саобраћа на релацији Бар - Бијело Поље у Подгорици.

"Одмах по одрону, екипе за одржавање железничке инфраструктуре су приступиле отклањању материјала. Одрон је изазвало невреме, које је захватило целу државу, то јест, јак оркански ветар и киша. Аутобусом Железничког превоза, путници из локалног воза из Бара су превезени до Колашина", казала је Амина Мурић из Железничког превоза.

Према њеним речима, аутобуси су већ у Колашину преузели путнике међународног воза из Београда, односно локалног из Бијелог Поља и они су на путу према Подгорици и Бару. 

За путнике који су јутрос кренули из Бара ангажован је аутобуски превоз из Подгорице до Колашина.

"Такође, два аутобуса су стигли у Колашин који су преузели путнике из међународног и локалног воза", изјавила је Мурићева.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво