Хеликоптерски сервис РС: Нисмо возили Светлану Ражнатовић из Србије

Хеликоптерски сервис Републике Српске саопштио је да су нетачне тврдње да је хеликоптером тог сервиса Светлана Ражнатовић 31. децембра допутовала из Србије у Бањалуку.

Како је пренела АТВ, у саопштењу се, ипак, потврђује да је снимак који је изазвао наведене тврдње, а који је Светлана Ражнатовић објавила на друштвеним мрежама, направљен изнад Бањалуке.

Тај лет је, наводе из Хеликоптерског сервиса РС, реализован у знак захвалности за хумани гест који је певачица најавила, а то је да ће део прихода са новогодишњег концерта уплатити у хуманитарне сврхе.

Истичу да су сви летови Хеликоптерског сервиса РС регистровани у Контроли летова и да су те информације доступне свима, преноси АТВ.

"Управо због лаке проверљивости и доступности података о летовима Хеликоптерског сервиса РС, тврдње да су 31. 12. наши хеликоптери коришћени по налогу председника РС сматрамо злонамерним", истичу у Хеликоптерском сервису Републике Српске.

Посланички клуб Партије демократског прогреса (ПДП) у Народној скупштини РС затражио је раније од Владе да хитно одговори да ли је тачно да је хеликоптер РС у новогодишњој ноћи довезао певачицу Светлану Цецу Ражнатовић у приватни ноћни клуб у Бањалуци.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво