Оглашена продаја Тодорићевог хеликоптера и јахте

Ванредна управа "Агрокора" огласила је продају хеликоптера и моторне јахте произведених 2006. године, чиме је и званично почела продају имовине Ивице Тодорића.

На званичној интернет страници посрнулог концерна објављен је позив за исказивањем интереса за куповину покретнина.

Заинтересовани ће о даљем току процеса бити обавештени директно, а обавештење ће бити објављено и на страницама "Агрокора", навела је ванредна управа на чијем је челу владиним повереник Анте Рамљак.

Реч је о хеликоптеру "Бел 427", произведеном 2006, с 2.920 сати лета и моторној јахти "Рива 85 Опера" дужине 23,86 метара, произведеној исте године.

Према писању хрватских медија, хеликоптери тог типа продају се по почетној цени од милион евра, а јахте од око два милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво