Сеад Шећировић ухапшен у БиХ

Босанска полиција ухапсила Сеада Шећировића из Новог Пазара, за којим су трагали српки и црногорски полицајци под сумњом да је насумице ножем нападао грађане. Шећеровић признао одговорност за нападе ножем.

Новопазарац Сеад Шећеровић ухапшен је синоћ нешто пре поноћи у једном угоситељском објекту у Сарајеву због основане сумње да је починио кривично дело у покушају, потврдио је Танјугу портпарол МУП-а кантона Сарајево Ирфан Несић.

Несић каже да је Шећеровић испитан непосредно по хапшењу и поново данас, као и да ће ухапшени, који је признао дело за које се терети, бити предат кантоналном тужилаштву.

"Ухапшени је признао да је 20. септембра на брду Мојмило напао једног младића након чега је извршен и претрес његовог стана у коме је нађен нож са којим је највероватније почињено то кривично дело, као и други предмети који ће бити обрађени током истраге", рекао је Несић.

Несић је напоменуо да су надлежни органи БиХ у сталном контакту са српском и црногорском полицијом и верује да ће, како је рекао, овај случај бити решен у складу са законом.

Шећеровић се сумњичи за пет убистава у покушају у Новом Пазару, када је ничим изазван пресретао и ножем нападао грађане у сред бела дана у том граду. Када га је полиција идентификовала он је пребегао, како се веровало, у Црну Гору.

Према изјави портпарола црногорске полиције Тамаре Поповић од прошлог викенда на подручју те државе није забележен ниједан сличан напад мада је, како је рекла, било више пријава да Шећеровић виђен и то на више места у исто време.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво