Ђилас: Изградићемо школу и обданиште у Миријеву

Драган Ђилас, кандидат за градоначелника листе "Драган Ђилас - Београд одлучује, људи побеђују!" рекао је у Миријеву да он не може да обећа Миријенчавима метро 2022. али може да обећа изградњу још једне школе и још најмање једног вртића.

Оценио је да се кампања претворила у рекламирање преласка Жике Шаренице са РТС-а на Пинк.

"Нигде нема оних који су радили у Београду претходне четири године, јер немају шта да покажу. За разлику од њих који ће послати Жику Шареницу у Мирјево да Мирјевчанима обећава метро 2022. године, ја у Мирјеву могу да станем испред обданишта или Дома здравља које смо направили", рекао је Ђилас.

"И могу да гарантујем Мирјевчанима да ћемо у наредне четири године изградити још једну основну школу и још најмање једно обданиште, као и да ће у Дому здравља бити довољно педијатара који недостају", рекао је Ђилас, наводи се у саопштењу.

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је да листа "Драган Ђилас - Београд одлучује, људи побеђују" предлаже увођење школског полицајца и медицинског радника у сваку школу у Београду. 

Наша листа се залаже да у свакој школи буде уведен видео-надзор који је у реалном времену повезан са полицијом, рекао је Јовановић у разговору са грађанима испред Основне школе "Борислав Пекић" у насељу Бежанијска коса.

"Обезбедићемо видљиво присуство позорника у широкој зони око сваке школе, а у зони школе не сме бити коцкарница, кладионица ни других сличних садржаја", додао је Јовановић.

Он је истакао да ће најважнија мисија нове градске власти бити да раскине погубну везу између актуелне врхушке, са једне стране, и криминалаца и хулигана са друге.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво