ДЈБ и Двери: Хиподром је питање традиције

Хиподром је питање традиције, и трке су се одржавале и 1999. у току НАТО агресије на истом месту, што је још један од разлога рекла је Сабина Кнежевић, кандидат за одборника листе "Доста је било и Двери - Да ови оду, а да се они не врате“ и навела да се противе плану за измештање хиподрома са Цареве ћуприје. 

"Ми нећемо хиподром лепши и бољи на неком другом месту, ми хоћемо да хиподром остане овде где јесте више од стотину година", нагласила је она, додајући да наши врхунски спортисти освајају прва места у коњичким дисциплинама широм света, док се њихова матична кућа гаси.

Позвала је све Београђане којима је до Београда стало да 4. марта изађу на изборе, да искористе своје право гласа, да њихов глас не оде онима који ће "прекинути традицију дужу од века".

Раније данас "Доста је било" позвао је четири телевизије да организују предизборни ТВ дуел уживо председника ДЈБ Саше Радуловића и председника Општине Нови Београд Александра Шапића.

"Због великог интересовања јавности, молимо Вас да у што краћем року организујете ову емисију. Тема дуела су предстојећи београдски избори. Саши Радуловићу одговара било који дан и време", наводи ДЈБ у допису, који је, како је саопштено, упућен генералном директору РТС-а Драгану Бујошевићу, генералној директорки ТВ Прва и ТВ О2 Мањи Грчић и главном и одговорном уреднику информативног програма ТВ Н1 Југославу Ћосићу.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво