ДЈБ: Изборно поигравање

Посланица Покрета Доста је било (ДЈБ) Љупка Михајловска изјавила је да је ДЈБ добио информацију од неколико особа са инвалидитетом да су градске организације, чији су чланови, добиле наређење од помоћнице министра рада Биљане Барошевић да саставе листу чланова који ће на изборима у Београду гласати за Српску напредну странку (СНС).

Појава прикупљања "капиларних гласова" систем је који је СНС одавно разрадио у јавним предузећима, али чак и најмаштовитији умови нису могли да претпоставе да ће се на удару наћи и особе са инвалидитетом, рекла је Михајловска, наводи се у саопштењу.

Посебно забрињава, како је рекла, чињеница да већина особа са инвалидитетом не може да дође на бирачко место јер нема адекватан превоз, а бирачка места нису прилагођена особама са инвалидитетом.

Нико нема право да се поиграва са особама које припадају некој од осетљивих група, нити да их притиска и уцењује, истакла је Михајловска.

Овим потезом СНС је још једном показала да се плаши поверења бирача у Београду и да се не либи да посегне за било каквим механизмом који би ову најгору власт одржао на позицији, оценила је Михајловска.

Доста је било позвао је четири телевизије да организују предизборни ТВ дуел уживо председника ДЈБ Саше Радуловића и председника Општине Нови Београд Александра Шапића. ДЈБ је допис упутио генералном директору РТС-а Драгану Бујошевићу, генералној директорки ТВ Прва и ТВ О2 Мањи Грчић и главном и одговорном уреднику информативног програма ТВ Н1 Југославу Ћосићу. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво